SERVICES

Uw betrouwbare partner in:

Zorg beveiliging

Retail beveiliging

Toezicht beveiliging

Object beveiliging

Portier werkzaamheden

Evenementen beveiliging

 

Zorg beveiliging

Veiligheid in de gezondheidszorg zorgt ervoor dat medewerkers, patiënten en bezoekers van zorginstellingen zich veilig voelen. We zijn momenteel actief in ziekenhuizen, verpleeghuizen, opvangcentra, maar ook in GGZ-instellingen. Om ervoor te zorgen dat mensen zich extra beschermd blijven voelen, zijn onze gespecialiseerde zorgbewakers zowel intern als extern in de omgeving te vinden. Daarbij zijn zij gespecialiseerd in de omgang met mensen en hun emoties.

Retail beveiliging

Ter preventie van winkeldiefstal, is winkelbeveiliging nodig. Door professionele bewakers in te huren kan er preventief en reactief gehandeld worden. In de winkel zijn onze winkelbeveiligers zichtbaar of onzichtbaar voor u. Zij kunnen u van dienst zijn ruim voor openingstijden tot en na sluitingstijden. Dit is afhankelijk van de afgesproken aanpak.

Toezicht beveiliging

Toezichtbeveiliging wordt uitgevoerd in samenwerking met de gemeente en de politie. Wij houden toezicht op de veiligheid in het publieke domein. Daarbij is onze taak als toezichthouder om het maatschappelijk contactpunt te zijn voor alle inwoners.

Object beveiliging

Als objectbeveiliging zijn wij 24/7 voor u beschikbaar. We werken met een flexibele planning en hebben een uitstekend aanpassingsvermogen in elke gelegenheid. Wij zijn beschikbaar voor uw bedrijfspanden, rijksgebouwen, winkelcentra en zorginstellingen. Wij zijn werkzaam als portier, receptionist, gastheer, BHV-er of controleur.

Portiers waakzaamheden

De portierbewakers van NUL40 Security Services zijn niet alleen gespecialiseerd in het werken als portierbewaker maar ook als gastheer, tussenpersoon en conflictoplosser in de horecasector. Door onze nauwe contacten met politieagenten kunnen wij u optimaal van dienst zijn. In geval van incidenten kunnen wij de politieagenten in een vroeg stadium alarmeren om maatregelen te nemen. We zorgen ervoor dat ongewenste bezoekers worden weggehaald om de avond in goede banen te leiden voor de andere gasten.

Evenementen beveiliging

Een evenement is een samenkomst van een groep mensen. Elk evenement verschild in omvang en drukte. Hierdoor zullen we een ander aanpak moeten hanteren. NUL40 Security Services zal hiervoor een gepersonaliseerde risicoanalyse opstellen met de wensen en de behoeften in het achterhoofd. Het doel van NUL40 Security Services is het creëren van veiligheid voor zowel de gasten als de deelnemers van het evenement.

Benieuwd naar onze services?

Neem dan contact met ons op via: